12 mars 2016

I bland måste man stanna och njuta av livet..........

Bästa Calippo
.....det där telefonsamtalet du inte vill ha kommer förr eller senare!
I tisdags kom det, min underbara svärmor fick en stroke och var borta 12 timmar senare. Som om det inte är jobbigt nog, när jag är på Danderyds sjukhus med min man,dotter,svärfar,svåger och svägerska kommer nästa samtal!! pappa ligger på S:t Görans sjukhus !!!!
Tur i oturen att jag redan var i Stockholm, när jag väl är framme är det rätt ok med honom han hade svimmat på affären ' vilken gång i ordningen har jag glömt' Men en rejäl bula i pannan!! Vi fick övernatta på Bromma sjukhus, fullt överallt!!
Trött,många tankar snurrar då var det ett jättebra mottagande på Bromma och pappa fick underbar vård av jätte trevlig personal och jag fick ju självklart en säng i rummet eftersom kollektivtrafiken inte går så bra nattetid.
Nu är han hemma och försöker att sovaikapp verkar det som! Eftersom min mor inte lever är jag väldigt glad att han bor där han bor på Kungsholmen i en liten förening med många äldre som håller koll på varandra och hjälper de som behöver lite extra hjälp, så han har omvårdnad av en granne som jag har kontakt med.
Så sömnad,löpning och jobb har inte gott på högvarv inte. Men det kommer ett ljus i slutet av tunneln, jag vet men den tunneln kan vara vääääldigt lååååång eller nästan inte alls:)
Dagen efter var det väldigt skönt att bara få rå om min familj och speciellt Ulrika som släppte studierna i Växjö och ville till sin farmor.
Så nu ligger lite av allt och väntar på att jag skall orka ta tag i det frågan är hur länge min 85 årige far kan bo själv?
Ja,ja nog om detta nu får jag se till att ladda om för jag är på väg på kursdag 3/5 på Bargello, idag skall det kviltas, jippi eller.......
Stanna upp och njut av livet, glöm inte det!!!
Kramar i massor
Annette

4 kommentarer:

 1. Tänk så fort livet kan ändras, man vill ju alltid skjuta på tråkigheter, men livet kommer dessvärre ikapp. Du hinner med att sy och med din löpning så småningom, ta det nu lite lugnt och ta väl vara på dig.

  Skickar en styrkekram till dig!//Catarina

  SvaraRadera
 2. Oj, här har det hänt en del tråkigheter.
  Tänk vad lätt man glömmer hur snabbt livet kan förändras. Beklagar sorgen efter din svärmor. Ulrika gör rätt som följer sin vilja att komma till farmor.
  Skönt att höra att din far är på bättringsvägen och att han har ett bra nätverk omkring sig i vardagen. Sen har han ju fina barn som bryr sig också.
  Sköt om dej och njut av din familj!
  Tröstekram från Anne-Marlen

  SvaraRadera
 3. Ja, det är kloka ord Du skriver Annette.
  Och det gäller oss alla!

  Dollandesign

  SvaraRadera