24 april 2017

Ibland går det inte som planerat :(
I lördags var det dags igen Women's Health HalvMarathon '21km' och istället för medalj så har det varit armband 3 ggr och halsband 1gång i år var det detta fina armband.
4:e gången som denna tjej tävling arrangeras i Stockholm och jag har sprungit alla. Start och mål på Sjöhistoriska vid Djurgården. I lördags var det ingen bra löpardag benen sega och kroppen utan lust och energi men pannben det har jag tydligen ;)) så jag tog mig runt,inte världens bästa tid men skam den som ger sig. Förra året superbra tid låg å gnagde i huvudet kanske kan jag slå den!!! Nix kom inte i närheten av 1:56:41 men men det är bara att sudda ut å börja om!
Dessa underbara tyger kom i lådan i dag :))) Tack BRITA och Quilterian ;))))) tänk om jag kunde börja sy direkt av dem, men som vanligt ligger jag låååååång efter med det påbörjade. Pappa har varit krasslig å inne en sväng på sjukhem, jag har inte haft varken ork eller tid och toktrött efter jobbet i flera veckor! Mitt dubbelsängs överkast ( beställning) måste jag prioritera,tur att jag om 2 veckor skall på Sy helg då minsan skall jag sy på överkastet!!!! sen så kan jag gå loss på de fina tygerna.
Ha det så bra Annette

2 kommentarer:

  1. Du er superflink og sprek som løper halvmaraton år etter år! Gratulerer med fin premie. Det viktigste er å delta og ikke gi opp. Har du en pappa som trenger deg nå, er det viktigst. Det høres kjekt ut å være med på syhelg. Alltid kjekt å sy sammen med quiltevenner. Lykke til med sengeteppet! :-)

    SvaraRadera
  2. Grattis Annette, Man måste pausa ibland o du har mycket omkring dig just nu. Den 9/5 kan jag hjälpa dig med ditt täcke om du vill. Kram Claude

    SvaraRadera