7 augusti 2015

Nu har ned räkningen börjat 7,6,5,4,3,2,1
Hit skall vi flytta, nja inte precis denna byggnad
Inte till detta heller även om det nog inte vore helt fel

Men se här är vårat nya hus, ja bilen är ju inte våran dock.
Nästa helg flyttar sonen så att han slipper pendla när skolan börjar, sen 5-6 september sker det stora flyttlasset, ja inte dottern dock hon blir kvar i Växjö men henne skall vi hjälpa att flytta till en billigare lägenhet helgen innan ( varför händer allt nästan samtidigt !!!!)
Så värst mycket sömnad blir det inte, fast syrummet är inte i kartonger än, men mycket annat,pust varför är man som en hamster??? Är glad att jag inte skall tömma garaget, så det får km sköta alldeles själv:))
Å jag får såååå mycket närmare till Quiltbiten :)))))))
Har ni inte kommit på vart flyttlasset går???
Till UPPSALA
Nej nu har jag inte tid med er, mot Stockholm och hälsa på lilla pappsen sen i morgon skall jag HELA dagen vara funktionär på Stockholm Ultra, en löpartävling som håller till på Djurgården banorna är 50,75 eller 100 km, ja ni läste rätt 5,71/2 eller 10 mil skall deltagarna springa, varv efter varv efter varv ( rundbana kallas det)
Ha det så bra nu när sommaren har kommit

5 kommentarer:

 1. Ni kommer att trivas alldeles förträffligt bra! Har två av tre döttrar där och därför tillbringat en del tid i Uppsala och vi gillar verkligen den staden. Det blir närmare till Dalarna också! ;-) Lycka till med alla flyttar!
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Jag tror också att ni kommer att trivas i Uppsala.
  Lycka till med flytten. Ha det gott, Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Lycka till I Uppsala. Hoppas att "sortering" av alla saker inför flytten inte bli så smärtsam... Ovh Hoppas vi kan ses I fortsättningen oxå! Claude

  SvaraRadera
 4. Åh, lycka till med flytt till trevliga Uppsala!

  SvaraRadera
 5. Uppsala är inte helt fel :) Välkomna hit!
  Gun A

  SvaraRadera