31 januari 2016

Kursdag 2/5


Så då är jag på 'G' igen med Bargello kursen, men vad svårt att hitta ett mönster som inte är FÖR svårt att få till och som är snyggt.Tygerna måste ju räcka också !!
Hoppas att detta upplägg blir som jag har sett på en bild, detta är 1/4 av enkelsängs täcket fast jag har inte 'sprätrat upp' i nederkanten så lite är dolt bakom. Måste provsy ihopp denna del innan jag skär till resten så att jag inte gör bort mig totalt!!!
Har sagt till mig flera gånger att jag skall ta någon dag ledigt efter kurser så att man kommer igång och inte glömmer, men inte har jag gjort det inte.
Så istället för att åka direkt hem och fortsätta så valde jag att åka till Stockholm och springa årets förtsa lopp
Väldigt annorlunda 10 km,start och mål inne på Skansen 2 varvs bana 1/2 första inne på Skansen sen andra 1/2 ute på Djurgården, sen 1 varv till. Eftersom starten var kl 17 ' vilket är väl planerat' så var nästan hela banan upplyst med marshaller,facklor och vedkorgar. Den löparen som var mest 'upplyst' vann ett fint pris och nog såg en del ut som springande Julgranar ( fantasin sprudlade hos en del löpare kan jag lova) väldigt effektfult när det är mörkt ute. Lilla jag hade bara hittat 2 små ledlampor i rött som jag hängde i dragkjedjan på fickorna i jackan och en grå/vit ledlampa som jag fäste i buffen på huvudet.
Tyvärr gör sig inte eld och ljus så bra på bild så jag tog helt enkelt inga!
Denna tog jag innan start från Soliden där allt kretsade runt tävlingen, Stockholm från sin bästa sida.
Må så gott

4 kommentarer:

 1. Så himla läcker din Bargello kommer bli! Och grattis till medaljen! Ingen snö kvar ser jag...

  SvaraRadera
 2. Du är sååå duktig, på alla sätt, vännen min! 💜😃👍🏼

  SvaraRadera
 3. Vissa har ju energi så att det räcker o blir över. ;)
  Bargellon kommer att bli läcker...
  Ha de o Lycka till med fortsättningen!

  SvaraRadera