25 oktober 2015

Äntligen kom jag i väg....
Till Älvsjö mässan i Stockholm och Sy festivalen i går. Skall gå kurs under 5 lördagar och även om jag har mycket tyg så behövde jag köpa nästan allt i går, 20 tyger i 4 färgskaler 30cm på full bredd ligger ju inte å väntar i syrummet precis.
Vad det skall bli ?? Det får ni ha tålamod med inte förrän till vår/sommar är kursen slut och förhoppningsvis är jag nöjd med resultatet :))
Men om det är någon som kan gissa vilken kurs det är så kan det hända att det blir ett litet pris i någons brevlåda. Torsdag att sista dagen att 'gissa kursen'
Nu är det också slut på sötebröds dagarna, i dag var det Run Off med TSM Running 'jippi äntligen' så nu är jag på banan igen, gäller bara att hitta rundor här i Uppsala å inte soringa för mycket fel :)
Ha det så bra
Annette3 kommentarer:

 1. Härliga inköp, ska det inte vara lite grönt också??
  Avstår från att gissa ;) tror det blir rätt på en ggn. Eller kanske inte? Du kanske ska gå fler kurser :))

  Ha det gott, Lycka till med sömnaden och löpningen.

  SvaraRadera
 2. Jag gissar på Bargellokursen 5 tillfällen med Eva W som instruktör på Quiltbiten. Roligt att du funnit dig tillrätta och fina tyger du hittade på mässan. Jag har fortfarande ont i fötterna sedan i fredags. Ha det bäst och tack för att du inspirerar. ;)

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga inköp du har gjort på Syfestivalen, ser att du köpt en Sew-Lite lampa, köpte en sådan i våras och det blir verkligen skillnad på ljus.
  Någon idé vad du ska sy har jag inte, men något bra det blir det!
  Kram

  SvaraRadera