31 oktober 2015

Äntligen....
Men först vinnare till min ' Gissa kursen' 3 kommentarer 1 avstod och 1 hade ingen aning 1 gissade klockrent och det var Smultronbo om du meddelar mig din adress så kommer det ett kuvert med innehåll såsmåningom. Det är Bargello som jag skall gå hos Quiltbiten.
Som sagt nu är Tula Pink täcket klart efter boken '100 moderna block' såg på QoL ( Quilt och Lappteknik) en grupp på nätet. Jag följde hennes färgskala så gott det gick,även baksidan och kviltade blocken var för sig. Alla baksides tyger har jag färgat själv med hjälp av Yvonne Kervinen i Östhammar
Placerade blocken efter bilden i boken men några omkastningar sen var jag nöjd, de svarta remsorna sydde jag på maskin men den sista sömnen på framsidan sydde jag ner för hand.
Nästan 2 år efter första blocket så var jag klar,varje block var jätte kul att välja färg och sy eftersom de inte är så stora så då gick det fort.
Nu börjar vårt hus att likna ett hem mer och mer, men jag hittar inte det jag vill ha att förvara mina tyger i :(( de jag hade passar inte i nya rummet och jag vet hur det skall se ut men inte hittat ännu, så det blir till att vända uppåner på mina kassar varje gång :)
Ha en trevlig Allhelgona helg Annette

8 kommentarer:

 1. Et fantastisk flott teppe du viser her! Veldig vakre farger og fint slik du har sortert etter farger. Så er jeg så imponert over baksiden, og at du har farget stoffene selv. Fantastisk! :-)

  SvaraRadera
 2. Jepp, jag är också imponerad!
  Ditt täcke är så himla fint.... Undrar om jag ens kommer i närheten när jag får ändan ur vagnen och börjar på mitt.
  Grattis till ett jättefint täcke.

  SvaraRadera
 3. Det blev jättefint ditt Tula Pink täcke!
  Kram Catarina

  SvaraRadera
 4. Åh vilket fint Tula Pink täcke. Det blev verkligen kanonfint. Snyggt med mörka bårder runt och baksidan är fantastisk den med. Du måste vara supernöjd! Och vad roligt att jag vann! TACK! Är första gången jag vinner något på en blogg. Du ska få adressen via PM. Ha det bäst!

  SvaraRadera
 5. Imponerad är bara förnamnet här!

  Underbar kvilt och inspirerande baksida!
  Grattis till ett fantastiskt jobb!

  Kram//Maja

  SvaraRadera
 6. Ditt Tula Pinktäcke är helt bedårande vackert, tycker jag!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 7. Mmmmm, vackert! Läcker med svart kant och finaste baksidan!

  SvaraRadera
 8. Tack snälla snälla du för tygerna. Ska bli spännande att se vad det kan bli av dem så småningom. Ha det bäst! Kram!

  SvaraRadera