6 juni 2016

När liten blir stor... 3/6 2016

Ja då har han tagit studenten och solen sken på alla denna dag,helt underbart magiskt!!
Sen var ju min plan att jag dagen efter skulle genomföra mitt 3:e Stockholm Marathon, så som jag har tränat och tränat i ur och skur sen är ju inte en student den bästa 'uppladdningen' men man får bita ihop. Kände att jag inte kunde vara mer förbered så när startskottet small och jag med 4 av mina bästa löpar vänner springer iväg är det helt underbart dagen 'g' är äntligen här. Så vid 1:a vätske kontrollen efter ca 4km visste att jag måste dricka vid varje station så när jag saktar in och grabbar tag i muggen med vatten,lite i magen och lite över huvudet sen iväg och då händer det som INTE får hända jag trampar snett och känner på en gång att nu är det kört. Japp det var den tävlingen innan den ens börjat ((:

Men jag fick åka MC tillbaka till sjukvårds tältet på Östermalms IP,tack Ewa Nyberg från TMS Runningen för bildbeviset. Så nu när ilskan och frustrationen har lagt sig och foten såsmåningom är bra igen så 'påt' igen, ja jag har inte gett upp ny mara bokad till hösten sedan tidigare och några mil och halvmaror innan dess.
MÅ SÅ GOTT
Annette

2 kommentarer:

 1. Jodå. nog blir dom stora allt... snart är han äldre än du :)))
  Hoppas att du klarade hyfsat med foten trots allt. Eller har du gips? Du måste ju klara Luleresan snart ;).
  Ha det gott o gratta studenten!

  SvaraRadera
 2. En flott student du har! På barna ser vi ay tiden flyr avgårde. :-)
  Det var kjedelig at du måtte bryte av løpet. Håper foten blir fort bra igjen, og at du kan fortsette å trene til neste løp. Ønsker deg fine sommerdager! :-)

  SvaraRadera