13 juni 2016

Äntligen så har jag sytt något....
Efter en lång tids 'sytorka/ingenlustmednågot/dåligpappa' så verkar det som att jag har fått lite energi någon stans ifrån. Kom på att det var alldeles för länge sedan som jag lämnade in min symaskin på 'service' sådär en 3 år !!
Upptäckte till min fasa att min Reparatör har pensionerat sig och stängt butiken på S:t Eriksplan i Stockholm:( hjälp paniken infann sig, tur att det finns vänliga sykunniga på facebook som tipsade mig Tack Elisabeth Hagman nu är maskinen hos Symaskinsboden i Uppsala :))
Ville ha den servad och klar till semestern och då fick jag fart och sydde 2 necessär som mina arbetskamrater skall få lagom till semestern.
Nu hoppas jag bara att SAS strejken snart är över för på torsdag em skall jag flyga till Luleå och träffa vänner från QoL listan på nätet och som vanligt är det Brita med butiken Quilterian som vi kommer att husera hos hela helgen. Vi är 4 som flyger från Arlanda och så tror jag de 2-3 från Malmö sen ett antal från norra delen av landet.
Eftersom det är måndag så länkar jag till Eva med sitt Visa Och Berätta
Må så gott
Annette

5 kommentarer:

  1. Tack Annette för din inspiration och länkning idag till Visa och Berätta måndag !!Hoppas och håller alla tummar för att ni kommer iväg och kan umgås få bara vara och sy!!Kram Bambi

    SvaraRadera
  2. Fine necessär du har sydd, og det er bra at sytørken er over. Ja, nå får vi håpe du kommer deg av gårde yil Luleå. Tenker det blir kjempekjekt! God tur og ha det trivelig! :-)

    SvaraRadera
  3. Söta nessar har det blivit, bra att du kommit igång igen! Ha en jättetrevlig resa till Luleå! Kram Catarina

    SvaraRadera